Halfjaarlijkse Introductie Periode

De vogeltjes beginnen weer te fluiten, de temperatuur te stijgen, en de terrassen maken zich klaar. Dit betekent maar een ding; We zitten alweer op de helft van het studentenjaar! Voor Skadi betekent dit dat zij haar deuren weer opent voor enthousiaste studenten die kennis willen maken met het studentenroeien en het verenigingsleven. Oftewel de Halfjaarlijkse Introductie Periode (HIP).

De HIP is een periode waarbij je gedurende acht weken kennis maakt met alles wat Skadi te bieden heeft. Je gaat tijdens de HIP samen met je ploegje twee keer per week het water op onder begeleiding van enthousiaste, ervaren coaches. De coaches zullen je de basis van het roeien leren, waarna je samen met je ploeg het op kan nemen tegen lenteroeiers van andere studentenroeiverenigingen op de jaarlijkse nationale competitiewedstrijd, de Orca-slot! Daarnaast kan je iedere week jezelf van je beste kant laten zien op feesten en borrels op de sociëteit. Ook zullen er tijdens de HIP verschillende evenementen worden georganiseerd zoals, het HIP-diner, biercantus, en de NjoLaSka (een roeiwedstrijdje tegen studenten van andere verenigingen die ook net kennis hebben gemaakt met het roeien).

Ben je al enthousiast geworden, of nog niet helemaal overtuigd? Kom langs op onze HIP-dag op donderdag, 16 april! Er staan talloze leden voor klaar die je graag een rondleiding willen geven en hun persoonlijke verhaal te vertellen over onze prachtige vereniging. Tijdens deze dag valt er van alles te beleven. Zo kan je, je eerste halen maken in een boot, jezelf uitdagen tijdens de ergo challenge, en flaneren op het terras onder het genot van een biertje. Ook zal Skadi weer een barbecue, en een open feest organiseren! 

Inschrijven voor de HIP kan 16 april op Skadi, ook kan je je interesse kenbaar maken, en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent de HIP(dag) door het invullen van dit formulier!

Voor meer informatie over lid worden bij Skadi kun je contact opnemen met de Nieuwe Leden Commissie via cln.[antispam].@skadi.nl.
 
 
skadi-nl-hip-met-streep